Persoonlijke hulpmiddelen

slider

AromaTouch DoTERRA, een complementaire aanvulling in BUSSUM.

Essentiële oliën hebben een diepere betekenis en werking voor je lijf en spirituele groei. Dat zie je, voel je, ruik je en ervaar je. Je zal je snel beter en vitaler en energieker en lichter en harmonischer voelen.
slider

De ARōMATOUCH behandeling omvat vier primaire stappen:

  1. Stress vermindering.
  2. Verbetering van immuunsysteem.
  3. Vermindering van ontstekingsreacties
  4. Homeostase

De Aroma Touch behandeling is ontwikkeld om systematisch stressoren aan het autonome stelsel te minimaliseren en te balanceren. Elke stap in de behandeling omvat twee essentiële oliën, een enkelvoudige olie of een gemengde olie, speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van een gezond emotioneel en fysiologisch functioneren.

Er wordt gewerkt over de meridiaan / energiebanen en viscerale contactpunten van de rug tot aan de voeten.

Bij deze behandeling worden 8 verschillende dōTERRA oliën gebruikt:

De oliën die worden gebruikt en hun werkzaamheid zijn:


Stressvermindering: Balance en Lavendel

De Balance zorgt voor kalmte en een fijn gevoel. Door met deze olie te beginnen ontstaat er connectie tussen de masseur en de cliënt. Lavendel helpt om de cortisol levels naar beneden te brengen, daarom wordt deze olie ook vaak ingezet om goed te kunnen slapen. 

Lavendel staat om zijn rustgevende werking bekend. Dit zijn ook goede oliën voor een kind met ADHD.

Versterking immuunsysteem: Melaleuca en OnGuard

Melaleuca wordt ook wel “tea tree” genoemd. Deze olie bevat verschillende ingrediënten en wordt vooral gebruikt omdat hij schimmel werend is, reinigende eigenschappen heeft en het immuunsysteem versterkt.  De OnGuard is echt een lievelings olie vanwege de heerlijke geur en zijn super snelle werking.

OnGuard werkt anti bacterieel, anti virus en versterkt het immuunsysteem. Beide oliën zijn goed toepasbaar bijvoorbeeld bij keelpijn.

Verminderen van ontstekingen in het lichaam: AromaTouch en DeepBlue

De AromaTouch is een blend van oliën zoals Grapefruit, Lavendel, Pepermunt. Deze oliën hebben een kalmerende en ontspannen werking. Daarbij heeft de AromaTouch een rustgevende werking voor de huid. Voor tintelingen in de voet is deze olie ook goed te gebruiken. 

DeepBlue heeft een verwarmende werking op de huid. Deze olie is goed in te zetten bij een (sport)massage vanwege zijn goede werking op spieren en gewrichten.

Communicatie verbeteren: Wild Orange en Pepermunt

De laatste twee oliën worden eerst op de voeten aangebracht en daarna op de rug. De Wild Orange is stemming verhogend, geeft energie en is een goede antioxidant. De Pepermuntreinigt de geest, geeft energie en werkt goed tegen hoofdpijn. Samen zorgen ze voor een goede homeostase en balans.

Zelfs bij het gebruiken van essentiële oliën, is er een verschil tussen een olie op iemands onderarm inwrijven of de tijd te nemen om hun algehele welzijn te verbeteren met de AromaTouch Techniek. Fysieke aanraking is net zo belangrijk in de AromaTouch Techniek als de aroma’s vanwege de enorm genezende werking.

Hoewel het belangrijkste doel van de behandeling is om de oliën aan te brengen en de ontvanger een essentiële olie ervaring te geven, gaat het bij de AromaTouch Techniek ook over het verbinden met een andere persoon op een emotioneel niveau. De verbinding die door deze techniek wordt ontwikkeld, zijn gevoelens van vertrouwen en helpen de ontvanger in een diepe staat van ontspanning te brengen.

Verschillende factoren die we in het dagelijks leven tegenkomen, hebben een impact op ons totale welzijn. Of je nou te maken hebt met een kind dat speciale individuele zorg nodig heeft of gefrustreerd is op school, een partner die stress op het werk heeft, of tieners die er helemaal doorheen zitten na hard trainen, de AromaTouch Techniek kan hulp bieden. De specifieke oliën die gebruikt worden in combinatie met de menselijke aanraking geven meervoudige voordelen. Welke situatie zich ook aandient, je kunt je bekrachtigd voelen dat je altijd de AromaTouch Techniek kunt toepassen.

 

Share |
This is Sliced Diazo Plone Theme