Persoonlijke hulpmiddelen

Blog 1 - Aroma essentiele olien en ontspannings massage.

In deze hectische en onzekere tijd geef ik online behandeladviezen met de essentiële oliën, welke ik ook op voorraad heb in de praktijk, Oosterpad, Bussum. Dagelijks zal ik 1 de olien uitleggen in deze blog. Vandaag gaat deze over partner- kind en zelfmassage bij je thuis en het belang van rustiger adem halen.

 

Terwijl je thuis zit, alleen of met je gezin kan het zijn dat er stress ontstaat. Een vervelende situatie die vaak gemakkelijk is te voorkomen of te verhelpen. Ik ben Lianne Luijks en help mensen met advies en behandelingen om stress te voorkomen en stress weg te nemen, vitaler te zijn en beter te slapen.

Ik leer je om alleen of samen met je partner jezelf beter te ontspannen en ook je kinderen, zodat de klacht verdwijnt door voeten- partner - en kindermassage.

Mijn praktijk in Bussum is ook open voor online sessies en ook daarin kan ik je heel goed helpen met allerlei tips and tricks. Tevens zijn er fysieke behandelingen mogelijk.

De Wild Orange ruikt ook nog eens heerlijk en mijn ervaring in de praktijk is dat clienten deze essentiele olie bij een behandeling heel prettig vinden en goed kunnen ontspannen tijdens de massage. 

Ik leg je in een telefonisch consult het belang uit van rustiger ademen. Je krijgt een meditatie / visualisatie / Bodysweep en ik vertel je hoe je deze Wild Orange olie thuis kan gebruiken en ondersteun je hierin. 

Na de sessie kan je de behandeling meteen bij jezelf je partner, je kinderen uitvoeren. Door de massage ga je beter ontspannen.en slapen. 

De prijs van een 60 minuten sessie inclusief een 15 ml. Wild Orange is € 77,00, 

De factuur van de sessie kan je gedeeltelijk vergoed krijgen als je aanvullend verzekerd bent. Cheque zelf je polis.

 

 

 

Share |
This is Sliced Diazo Plone Theme