Persoonlijke hulpmiddelen

Blog 3 - Citrus Aroma en essentiële olie en online sessies.

Citrus oliën zijn enorm populair, het is een krachtpatser, met hele mooie eigenschappen. Evenals jij? Daar kijken we naar in een online sessie. Aroma's en Permsal magnesium zijn op voorraad in Bussum, Oosterpad 62.

Voordeel van deze Citrusolie is dat deze zich met veel oliën laat combineren en ik zal daarom iedere keer een andere olie presenteren. 

Wat je krijgt in een online sessie is: Gezondheids adviezen, een QUANTUM afstands healing en adviezen over hoe te gebruiken en welke olie past het best bij je op dit moment nu. Citrus voor reiniging van binnen en van buiten.

De Citrus video:  https://youtu.be/SvmBAXEuaf0

Praktijk Oosterpad Bussum is geopend voor online sessies. Je krijgt een Quantum afstands Healing. Jij thuis. Ik hier.

Even niet wachten in de wachtkamer maar op jouw geschikte tijd gelijk aan de gang. We doen het samen.

Geef mij je klacht en ik heb n olie en adviezen voor dat en vanuit passie stuur ik je dit bericht.

Al jarenlang ben ik werkzaam als voetreflexologe, magnetiseur en heb het diploma paranormaal, energetisch therapeut, Egyptian Healing en Reiki master.

Clienten ervaren mijn handen als helend en komen vaak en met regelmaat terug voor een helende massage- en voetreflex.. Met voetreflex sta je perplex.

Ook nu kan ik wat doen voor je. Ik laat je niet alleen. met deze Citrus olie kan je echt wel enige weken verder en aan je gezondheid werken. Thuis.

Wanneer kunnen we fysiek weer afspreken? We weten het nog even niet. Na dinsdag 28 april kunnen we elkaar misschien weer echt ontmoeten.

Waarbij kan ik je helpen? Heb je meer energie nodig, slaap je slecht, ben je moe of heb je: weet ik wat voor klacht? Het effect van een behandeling kan groot zijn, maar je kan je daarna ook wat minder voelen, moe, chagrijnig of juist niet blij. Dat hersteld weer wel en daarna kan je je beter en opgewekter voelen.

De online sessie is verfrissend, opwekkend (net als de Citrus olie) en gaat nooit hetzelfde. Neem na de sessie wel ff rust en drink Citrus om te reinigen.

Beschrijving van de Citrusolie: Deze is koud geperst uit de schil van de citroen en daarom zijn de delicate, natuurlijke en krachtige eigenschappen behouden. 

Deze olie is zeer geschikt om je ruimte te reinigen, ermee schoon te maken evenals je lijf en orgt ook voor een stemmingsverhogend effect en dat kunnen we nu wel gebruiken. De Citrus staat erom bekend dat het een sterk aromatische, reinigende in- en uitwendige werking heeft en kan met vele olien gecombineerd worden. We hebben nu tijd voor schoonmaak, dus dit is echt wel een aanrader. En dat ook nog zonder chemicalien.

De essentiële oliën zijn zo geconcentreerd en puur dat 1 druppel voldoende is om de werkzaamheid te ervaren.

Als je op de huid aanbrengt vermijd dan enkele uren zonlicht.

De prijs van een 1 uur sessie is € 77,00. 

Het bedrag van de sessie kan je gedeeltelijk vergoed krijgen als je aanvullend verzekerd bent voor Alternatieve Geneeswijzen. Cheque zelf je polis.

Als je aanvullend verzekerd bent kan je een telefonische sessie gedeeltelijk vergoed krijgen (alleen in deze Corona tijd).

 

Share |
This is Sliced Diazo Plone Theme