Persoonlijke hulpmiddelen

Blog 2 - Balance aroma en essentiële olie thuis gebruiken en te koop in Bussum.

Balance olie is goed om uit je hoofd te komen, meer ontspannen, uit je hoofd en beter te slapen.

​Stress weg, beter aarden en weer met beide benen op de grond door Aroma s en essentiele olien.

In een online sessie krijg je gezondheidstips, meditatie, visualisaties en een energetische healing.
Een online sessie: Je krijgt meditatie, visualisaties, gezondheidstips en een 15 ml. Balance thuis toegestuurd. Je kan daarna zelf aan de slag en weet hoe je het beste de Balance olie kan gebruiken ook nog eens heerlijk ruiken. Beter slapen, goed ontspannen de dag door en meer harmonie in je gezin. 

In mijn praktijk te Bussum gebruik ik deze essentiele olien en boek daar grote resultaten mee icm een fysieke behandeling, maar dat kan ff niet nu.

Clienten die behandeld zijn zeggen dan ook: Ik voel me beter, fitter en kan beter met stress omgaan en ik slaap ook nog eens beter, mn partner en de kinderen ook. Nu juist in deze hectische tijd en onzekerheid krijg je door Balance olie meer stevigheid.

De prijs van 1 uur sessie inclusief een 15 ml. Balance olie is € 88,00. Je krijgt n factuur van de behandeling en van de olie apart gefactureerd.

Het telefonische consult kan als je aanvullend verzekerd bent voor Alternatieve geneewijzen declareren bij je zorgverzekeraar. Checque je polis.

De prijzen van ON LIne sessies icm een Do Terra olie zijn per dag verschillend afhankelijk van de olie welke die dag geadviseerd wordt.

 In deze hectiche onzekere tijd kan deze online sessie vergoed worden uit je Aanvullende Verzekering. Checq daarvoor zelf je polis en kijk bij Alternatieve Geneewijzen.

Als je aanvullend verzekerd bent kan je een telefonische sessie gedeeltelijk vergoed krijgen (alleen in deze Corona tijd).

 

Share |
This is Sliced Diazo Plone Theme