Persoonlijke hulpmiddelen

Blog 13 - Magnesium Kristalvlokken van Permsal te koop in Bussum

Een thuisbehandeling kan met echte en goeie Permsal producten. Deze zijn te koop in Praktijk Bussum. Wat kan is met massageolie, magnesiumgel, magnesium sportgel, magnesium Aloe Vera inwrijven en een ontspannen voet-en of ligbad nemen met kristal bodyscrub en magnesiumvlokken. Vooral ook na het sporten te gebruiken voor minder spierpijn.
  1. Aloë Vera Gel. Is bewezen effectief tegen huidproblemen.


De krachtige combinatie van Magnesium met Aloë Vera werkt helend en geneeskrachtig. Het zorgt direct voor ontspannen spieren, hydratatie en het kalmeert de huid. € 19,65

2. Body scrub. Je krijgt een extreem zachte huid  door de werking met Magnesium body scrub.Door de reinigende werking van het Keltisch zeezout komt de heilzame werking onze magnesium bodyscrub volledig tot zijn recht en worden de 84 mineralen in deze scrub nog beter door de huid opgenomen. € 15,45

3. Mondflora. Magnesium. Het meest populaire product. Magnesium versterkt tanden en tandvlees, heeft een ontstekingsremmende werking, verlaagt de zuurgraad van de mondflora en versterkt de afweer tegen bacteriën. Ondanks de wat bittere en zoute smaak doet magnesium veel goed. Magnesium werkt zowel lokaal als dat er extra veel magnesium wordt opgenomen door de mond slijmhuid.

Om een mondspoeling te maken van de magnesium olie verdun je deze met water. 1 deel magnesium op 2 delen water of 1 deel magnesium op 3 delen water. Neem flinke eetlepel in de mond en spoel minimaal 1 minuut. De oplossing niet inslikken.

Laat magnesium olie niet met de ogen in contact komen. Spoel met water indien contact ontstaat. Ook kan het contact met open wondjes of geschoren huid een onaangenaam gevoel geven. Het kan echter geen kwaad. Was de handen na gebruik om contact te voorkomen.

4. Magnesium olie. Voor totale ontspanning van de spieren of plaatselijke behandeling. Magnesium olie dankt zijn naam aan de olieachtige structuur, ondanks dat het niet echt een olie is. Het is een verzadigde zoutoplossing in de meest geconcentreerde vorm mogelijk. Elke spray of druppel bevat ongeveer 10 milligram pure magnesium chloride. De olie is volledig puur, zonder toevoegingen. Rechtstreeks uit de Nederlandse bron.

100ml € 12,45 / 200ml + 50ml gratis flesje€ 16,45 / 500ml + 100ml gratis flesje€ 27,95

5. Sportolie: Minder last van melkzuur- spierpijn door de magnesium sportolie van Permsal. Magnesium olie kan erg goed worden gebruikt als massageolie. Het zorgt voor directe ontspanning op celniveau. Nadat de magnesium is opgenomen door de huid (3 tot 5 minuten) schakel je over op de massage olie die je gewend bent. Door de spierontspannende werking van magnesium zal de massage zal extra ontspannend aanvoelen en zorgt voor meer energie achteraf.

6. Vlokken voor een ontspannend voet- of ligbad. Magnesium kristalvlokken worden gebruik in combinatie met warm water in bijvoorbeeld een voet- of ligbad. Dit is de mildste manier om magnesium via de huid op te nemen en heeft dezelfde snelle werking en effectieve kracht als de magnesium olie. De magnesium vlokken bestaan uit een vaste vorm van magnesium en bestaat enkel uit magnesium chloride en gebonden water. Een puur en natuurlijk product. Permsal magnesium kristallen bevatten de hoogst mogelijke concentratie magnesium, waarmee kwaliteit wordt gegarandeerd. Ook Permsal Magnesium kristalvlokken thuis te gebruiken bij een voetbad. Een voetbad is een snel en gemakkelijk alternatief op een ligbad. Een voetbad is wellicht wat in de vergetelheid geraakt, maar er zijn nauwelijks andere manieren denkbaar die zo snel en goed werken voor magnesium opname voor het lichaam. Door het voetbad verwijden de bloedvaten zich, wat stimulerend werkt voor de bloedsomloop en het afvoeren van gifstoffen. Het voetbad helpt voor veel problemen zoals slaapproblemen, overbelaste voeten, preventief tegen verkoudheid en het ontspannen van de spieren.

Voor jonge kinderen is een magnesium voetbad heel geschikt om rustig te worden. De ontspannende werking van magnesium helpt kinderen om beter te kunnen inslapen, betere concentratie en helpt tegen groeipijnen. Gebruik bij voorkeur na een drukke dag of voor het slapen gaan.

 

 

 

 

 

Share |
This is Sliced Diazo Plone Theme