Persoonlijke hulpmiddelen

Blog 15 - Online sessies Holisme en Healing zowel in de praktijk als online.

Holisme een manier van leven waarbij je jezelf als onderdeel ziet van een groter geheel.

Zo behandel ik ook mijn cliënten in mijn praktijk in Bussum. Het holisme is een manier van leven waarbij je jezelf als onderdeel van een groter geheel ziet. Holisme is allesomvattend, kijk op die manier naar jezelf.

Handel met meer respect voor mens, dier en natuur. Juist in een tijd waarin van alles gaande is, is het belangrijk om het ruimer te zien en verder te kijken.

Want leven in een tijd waarin oppervlakkigheid, eenzaamheid en angst regelmatig de boventoon voeren, is dat wat je wil? Neen, kijk naar het grotere geheel en leef lichter en ga daardoor leuker leven.

Holistisch leven met beide benen op de grond? Ja, dat kan. Hoe? Het kan door je aan te laten raken. Laat je raken en doe eens gek, kies ook voor iets onbekends. Ken je voetreflex al?

Met voetreflexologie sta je perplex en met beide benen op de grond icm een totale lichaams massage kom je weer beter in je lijf en ga je weer meer voelen en je uiten en intenser leven.

Wil je meer weten over deze andere holistische behandeling die in in Bussum geef? Stuur een berichtje of bel. Ik spreek je graag.

 

Share |
This is Sliced Diazo Plone Theme