Persoonlijke hulpmiddelen

Copaibo doTERRA essentiële therapeutische olie.

COPAIBA [ko-pa-ii-ba] – de nieuwe schat onder de essentiële oliën. Er is revolutionair nieuws voor je gezondheid. Deze zeer speciale COPAIBA-olie is al beschikbaar in Europa en daarom is er nu al een eerste indruk over de schat die wij in handen hebben en zullen er meer details komen van van wetenschappers erover zeggen. Wil je de oliën ervaren e of kopen neem dan contact op.

Copaiba is een uitzonderlijke aanvulling op de andere harsachtige oliën, b.v. wierrook en mirre. De essentiële olie wordt gewonnen uit Copaiba-bomen in het Amazone-regenwoud. De bomen geven de oleohars, wat een substantie is van hars en essentiële oliën, dit wordt vervolgens gedistilleerd met stoom. Het verzamelproces van oleoresin is uniek onder de essentiële oliën, omdat het rechtstreeks uit de boom wordt getapt, vergelijkbaar met de manier waarop het wordt gedaan in esdoorns om de siroop te winnen. De oleohars wordt vervolgens gedestilleerd met waterdamp om de essentiële olie terug te winnen. De belangrijkste chemische component van Copaiba is beta-caryofylleen, een stof die lijkt op cannabinoïden in cannabis, die zenuwcellen beschermt en voordelen biedt voor het cardiovasculaire en immuunsysteem.

Hier geef ik je een aantal praktische toepassingen. Copaiba is een veelzijdige olie die jij onder andere hiervoor kunt gebruiken:

Houd jouw huid helder en zuiver terwijl het verschijnen van vlekken wordt verminderd door Copaiba aan jouw crème toe te voegen of rechtstreeks op de huid aan te brengen voordat je de moisturizer gebruikt.

Copaiba past goed bij de essentiële oliën van Romeinse kamille, ceder, sandelhout, wierook of ylang ylang. Combineer deze oliën met Copaiba in een roll-on op basis van gefractioneerde kokosolie.

Het grootste deel van het lichaam kan profiteren van Copaiba – het ondersteunt de cardiovasculaire, immuun-, spijsverterings-, zenuw- en immuunsystemen. Om te profiteren van elk van deze systemen, voeg een tot twee druppels water, sap of maak je eigen thee met warm water, Copaiba en honing.

Als je een drukke dag voor de boeg hebt of je onrustig voelt, kan het verspreiden van de houtachtige geur van Copaiba helpen om alle angstige gevoelens te verzachten. Gebruik het in een diffuser.

Neem een tot twee druppels in een plantaardige capsule om te profiteren van de antioxidanten – de stof die de mogelijke schade aan jouw cellen door oxidatie voorkomt.

Gebruik Copaiba in een rustgevend bad door twee tot drie druppels aan de douchegel toe te voegen.

Ik ben zo blij dat we deze olie al verkrijgbaar is. Het zal veel mensen verzachting brengen. In de VS was het binnen een paar weken na de lancering uitverkocht. In mijn volgende blog zal ik meer vertellen over de cannabinoïde verbindingen en het feit dat Copaiba een positiever effect heeft dan de cannabisolie die we tot nu toe kennen – en het heeft geen bedwelmende eigenschappen.

Share |
This is Sliced Diazo Plone Theme