dōTERRA essentïele oliën oa Tea Tree

Prijs: € 29,33

De combinatie van producten met gekwalificeerd advies helpen u van uw klacht af
  1. Bestellen

    Bestellen

Wat is het?

MELALEUCA ofwel TeaTree.
Theeboom essentiële olie- vaak ook "Melaleuca" essentiële olie genoemd- bestaat uit meer dan 92 verschillende componenten en heeft geweldige toepassingsmogelijkheden op de huid. Melaleuca olie bestaat uit meer dan 92 verschillende bestanddelen en kent eindeloze toepassingen. De bladeren van de Melaleucaboom werden eeuwenlang gebruikt door de Aboriginals van Australië. Ze pletten de bladeren en brachten ze aan op de huid voor een verkoelend effect tijdens hitte. Melaleuca staat vooral bekend om z'n reinigende eigenschappen. Het kan worden gebruikt om de huid en de nagels te reinigen en te zuiveren, en om een gezonde teint te ondersteunen. Melaleuca wordt vaak gebruikt bij incidentele huidirritaties en om de huid te kalmeren.

Wat doet het?

Combineer 1-2 druppels met jouw gezichtsreiniger voor extra reinigende eigenschappen of breng aan op de huid na het scheren 

Breng aan op de vinger- en teennagels na het douchen om te zuiveren en de nagels er gezond uit te laten zien 

Combineer Tea Tree en Cederhout en breng aan op het gezicht na het scheren voor een verkwikkende aftershave 

Bij uw bestelling ontvangt u 20 minuten telefonisch advies van Lianne Luijks, gediplomeerd Holistisch behandelaar. Het advies maakt het de zelf-behandeling gemakkelijk en goed. Op deze manier werkt u naar een optimaal resultaat.

Waarom?

Op de huid: Voor massage, mix 5 druppels met 10 ml draagolie. Voor in bad, mix 5 druppels met 5 ml draagolie. Voor parfum, mix 1 druppel met 10 druppels draagolie. Uitsluitend voor gebruik op de huid.

Waarschuwingen
Kan een reactie van de gevoelige huid veroorzaken. Buiten bereik van kinderen bewaren. Ben je zwanger, of onder behandeling van een arts, raadpleeg dan eerst je arts. Vermijd contact met ogen, gehoorgang en gevoelige plekken.