Persoonlijke hulpmiddelen

Aanbieding: EGYPTIAN HEALING MAGNETISEREN is UNIVERSELE ENERGIE.

AANBIEDING: 6 a 8 of 10 sessies a 57,50 euro ipv 70,00 euro. Dit dient vooruit betaald te worden. Behandelingen worden bij AANVULLENDE VERZEKERING (meestal) vergoed door je zorgverzekeraar.

UNIVERSELE ENERGIE waaronder EGYPTIAN HEALING en Magnetiseren. 

Met als doel: Tinnitus en Fybromyalgie en slapeloosheid te verinderen.

Vaak slaap je daarna beter, ben je meer ontspannen, minder stress dus en ga je relaxter door het leven.

Je ogen staan helderder, je wordt actiever of juist rustiger.

Je kan zowel letterlijk als figuurlijk, los laten met als gevolg een betere spijsvertering en stoelgang.

WAT IS EGYPTIAN HEALING? Het is een herontdekte methode van handoplegging gebaseerd op oude Egyptische tempel inwijdingen.

Door handoplegging wordt het contact met de Kosmos hersteld. Energiebanen, die bij de meeste mensen zijn dichtgeslibd kunnen worden heropend. De energiebanen dienen voor de doorstroming van universele levensenergie.

Wat maakt deze behandeling zo uniek? Decombinatie van het gebruik van de essentiele olieen van doTERRA.

Wanneer de levensenergie wordt onderbroken spreken we van blokkades. Er ontstaan vastgelopen gedachtepatronen. Je voelt je ziek. Eigenlijk is ziek zijn heel gezond. Wat je van binnen vasthoudt, laat je lichaam van buiten zien. Het is dan ook niet alleen gewenst de symptomen te bestrijden of te onderdrukken, maar juist naar de oorzaak te kijken. De wet van ´Oorzaak en Gevolg`. VAN KLACHT NAAR KRACHT.

Onbewust bouwen we ziekten of kwalen op in ons leven. Sommige ongemakken dienen tot zelfbescherming, andere blokkades zijn overbodig. Ze ontstaan eerst in onze gedachtepatronen, in onze geest en manifesteren zich door psychische en of lichamelijke problemen. Daardoor ontstaan zelfs ontstekingen en verhardingen.

Blokkades worden op latere leeftijd vaak in stand gehouden. Egyptian Healing helpt je om te gaan met universele levensenergie: LIEFDE. Het gaat er niet om energie naar je ego te sturen. Het is doorgeven van liefde aan iedereen die daarom vraagt. Egyptian Healing werkt niet alleen in het fysieke lichaam, maar tevens op emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Door een behandeling met UNIVERSELE ENERGIE oa Egyptian Healing wordt het unieke zich-zelf-genezende lichaam aan het werk gezet. Jij zelf bepaalt in hoeverre en in welke mate je een genezing aankunt en is het niet iemand buiten jou om.

Vaak zijn deze 6 a 8 of 10 behandelingen voldoende om veranderingen zowel in lichaam als geest op te merken. 

Voor het ultieme effect is het dus raadzaam om minimaal een serie van 6 behandelingen van 1 uur af te spreken in 2 maanden. 

Share |
This is Sliced Diazo Plone Theme