Persoonlijke hulpmiddelen

Itovi Scanner is in de praktijk aanwezig en je krijgt een GRATIS test voorafgaand aan je consult.

Na de test gebruik ik de essentiële DoTerra oliën en bespreken we deze en krijg je persoonlijke adviezen om nog gezonder, harmonischer en vitaler door het leven te gaan.

De iTOVi scanner kan ingezet worden om gericht te adviseren rondom een gezonde levensstijl en het ondersteunen van je lichaam op zowel fysiek en emotioneel vlak maar ook de omgevingsinvloeden worden meegenomen.

Tijdens de scan wordt de weerstand van de huid gemeten door middel van lichte elektrische geleiding. Alles heeft een unieke energie-handtekening wat vibreert op een bepaalde frequentie. Een frequentie bestaat uit trillingen; dit is het aantal keren dat een golf zich herhaalt in een seconde. Eén voor één worden er honderden frequenties naar 273 biomarkers in het lichaam gestuurd, biomarkers zijn delen van het lichaam zoals organen, de wervels en andere lichamelijke systemen. De biomarkers in het lichaam herkennen deze frequenties en het lichaam geeft een unieke respons hierop. De uitslag wordt weergegeven in een rapport en persoonlijk met jou doorgenomen. Met behulp van de aanbevolen oliën en / of supplementen kun je vervolgens je lichaam ondersteunen om de frequenties terug in balans brengen.

De uitslag is geen indicatie van een slechte gezondheid, maar laat zien welke disbalans in het lichaam aangepakt mag worden.

De iTOVi scanner is geschikt voor iedereen, jong en oud, zwangeren, kinderen, mensen met een pacemaker en zelfs dieren.

De kosten voor een scan consult zijn GRATIS in combinatie met een sessie in de praktijk aan het Oosterpad te Bussum.

De producten welke uit de uitslag komen zijn te koop in de praktijk of te bestellen via mijn DoTerra site in de webshop. Uiteraard help ik je erbij om de juiste keuze te maken. De olie welke je het hardst nodig hebt staat bovenaan als 1e vermeld,.

Wil je na de scan aan de slag met een aantal producten die geadviseerd worden, dan help ik je bij jouw eerste bestelling en kan je inschrijven via mijn account en krijg je gelijk korting..

Ik zorg ervoor dat de olien voor je het voordeligst zijn en dat advies kan ik je hier geven hoe je kan bestellen.

Share |
This is Sliced Diazo Plone Theme