Persoonlijke hulpmiddelen

Therapeutische Gezondheids adviezen en voetreflexologie in Praktijk Bussum

Een combinatie va pedicure- en voetreflex behandeling, dat kan in Praktijk Bussum. Een totale voetverzorging en voetreflexologie door ervaren therapeute en gediplomeerd als energetisch therapeute en ProVoet Pedicure. Door mijn ruime ervaring in verschillende disciplines, voetreflex, massage en magnetiseren kan ik klachten aanpakken. Met voetreflex sta je perplex en weer met beide benen op de grond.


Goed zorgen voor je lichaam, vergelijk het met je huis, met kamers, water- elektriciteit leidingen, een dak en fundament en daar zorg je goed voor. Hoe is het met je lijf? Doe onderhoud en dan liefst regelmatig voor het beste resultaat. Zie het als een APK, dus voordat er klachten zijn, als algeheel onderhoud. Net als bij je huis, want dan doen we toch allemaal goed voor je huis en je lij zorgen en dan niet alleen de buiten- maar ook de binnekant.

Dus neem je regelmatig een voetreflex behandeling preventief en dan ook een totale voetverzorging, pedicure behandeling erbij met ontspannning en massage dan voorkom je ergere klachten zowel fysiek als emotioneel.

Ipv balen, weer stralen
 

Share |
This is Sliced Diazo Plone Theme