Persoonlijke hulpmiddelen

Maak je brein leeg. Ontspan voor je gaat reizen. Laat je nek- rug- schouders en voeten masseren.

Soms zijn er last minutes afzeggingen en is er nog plek voor een ontspannende massage en / of voetreflex. Laat het stuur nog ff los, na de vitaliserende en ontspannen massage kan je beter je richting bepalen en de juiste koers varen om vitaal op je vakantie bestemming aan komen. Weet dat het goed is voordat je in de auto stapt om op vakantie te gaan en je gas gaat geven.. Je het gas er ff afneemt door je te laten masseren en ga ontspannen door je nek - schouders - armen - benen en voeten te laten masseren.

Waarom is massage in combinatie met voetreflex zo goed?

 1. Ademhaling gaat rustiger en daardoor krijg je een betere ontspanning
 2. Afvalstoffen worden afgevoerd. Na afloop krijg je water te drinken en ga je vaker en meer naar toilet om afvalstoffen af te voeren
 3. Bloeddruk gaat omlaag en hartslag. En dat maakt dat je je meer ontspannen gaat voelen. Je prikkelbaarheid verdwijnt
 4. Cortisol, wat ook wel stresshormoon heet gaat omlaag en daardoor voel je je meer ontspannen en kan je je blijder en gelukkiger en vitaler voelen.
 5. Druk, druk en druk. Ervaren we druk van buitenaf? 
 6. Energie gaat weer stromen
 7. Feel good, voel je beter en vrijer en gelukkiger
 8. Gedachten worden rustiger, het hoofd wordt leger
 9. Hormoon OXYTOCINE wordt aangemaakt tijdens de aanrakingen en dit hormoon heet ook wel het gelukshormoon
 10. Instabiliteit kan verminderen want je gaat je steviger voelen en meer met beide benen op de grond. Massage is goed voor het immuunsysteem.
 11. Ja, zeg JA tegen het leven, ook al duurt het maar even, soms wat langer of korter. Blijf gezond door het knuffelhormoon en juiste lichaamshouding
 12. Krampen komen voor in nek - rug - schouders en benen. Massage kan krampen aanzienlijk verminderen
 13. Lach. Leef en heb Lief. Heb vooral je eigen lichaam lief. wees er zuinig op.
 14. Massage kan best wel vaak. Je kan kiezen voor een deel massage of een totale lichaams massage.
 15. Nagels, haren, gezicht, lijf. bijna alles wordt aangeraakt. Het staat buiten kijf dat een massage goed is voor jw lijf.
 16. Ontspan  je spieren door massage en voetreflex. door voetreflex sta je perplex. Voetreflex helpt tegen heel veel klachten zowel fysiek als emoitoneel.
 17. Pedicure kan ook. Neem een pas op uw plaats. Pas tijdig een massage behandeling en of pedicure en voetreflex toe. U zal zich er goed door voelen.
 18. Quantum Touch is een fantastische healing manier om van klachten af te komen. 
 19. Reset je lichaam regelmatig. Laat je AAN raken.
 20. Stress vermijden is niet altijd makkelijk, maar kan wel hier tijdens de massage behandeling. U kunt los laten en genieten.
 21. Trust en vertrouw op een helende natuurlijke manier van de masseur. Lianne heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het behandelen van mensen.
 22. U. U bent de belangrijkste persoon en kies dus voor U zelf. U weet zelf wat het este voor u is.
 23. Vertrouw op de helende magnetiserende handen en u krijgt dat wat nodig is. Uw vermoeidheid kan verdwijnen. Er zijn dus vele voordelen.
 24. Wij. Wij doen de behandeling samen. Er is een inter actie tussen de massage therapeut en uw lichaam. Uw lichaam geeft aan dat wat nodig is
 25. X. Met X kunnen we alle kanten op. Het wijst naar alle richtingen. Noord. Oost. Zuid. West. Thuis best en af en toe heerlijk weg.
 26. Ys. Breken we het ijs door een 1e pedicure, volledige ontspannen voetbehandeling te doen. Daarna komt u voor een lichaams behandeling?
 27. Zwanger? Voor zwangeren is er een speciale hydromed zwangerschapsmassage. Vraag mij ernaar.

 

 

Share |
This is Sliced Diazo Plone Theme