Persoonlijke hulpmiddelen

Quantum Touch healing samen met doTerra essentiele olieen

Quantum Touch is een methode waarbij je zelfgenezend vermogen wordt gestimuleerd. Icm doTERRA is dit een unieke combinatie.

Wat is Quantum -Touch

Quantum-Touch® is een techniek waarbij op een hele directe manier het zelfhelend vermogen wordt gestimuleerd. Ieder levend wezen bestaat uit energie met een bepaalde trilling. In het lichaam zelf heeft ieder afzonderlijk orgaan ook weer een bepaalde trilling. Ziekte kan worden gezien als een 'niet in de juiste trilling zijn', in een te lage trilling zijn van bijvoorbeeld een bepaald orgaan. Met behulp van de ademhaling en meditatie/visualisatie technieken wordt de trilling van de energie in de handen van de beoefenaar verhoogd.
Wanneer de handen op de plek gelegd worden waar iemand pijn heeft (de healer), zal het lichaam deze hogere trilling als het ware overnemen. Het lichaam wordt zo in staat gesteld zichzelf te genezen; klachten zullen verminderen of geheel verdwijnen. De werking kan heel sterk zijn. Zo kunnen botten en gewrichten hun anatomisch goede stand weer in gaan nemen.

Share |
This is Sliced Diazo Plone Theme