Persoonlijke hulpmiddelen

slider

Praktijk Bussum Behandelingen

Missie van Lianne Luijks is een holistische (totale) visie met complementaire (aanvullende) zorg op de reguliere therapie met diverse aroma s en essentiële oliën. Holistische energetische voetreflexologie behandelingen en massages. Meer harmonie, vitaliteit, rust en LIEFDE, met liefdevolle aandacht. Laat je {aan}raken.
slider

Hoe essentiele olien werken kan je zien op onderstaande video s. Essentiële oliën hebben werkzame stoffen in een zeer zuivere en geconcentreerde vorm en kun je via inhalatie, huid en soms ook intern gebruiken. Je hebt maar een zeer kleine hoeveelheid nodig om een effect te bereiken. Vaak is het inhaleren van de olie al voldoende. Wanneer je 1 of 2 druppels olie in je handpalmen wrijft en inhaleert, kunnen de moleculen via je reukorgaan rechtstreeks in je limbische systeem worden opgenomen en de delen in het brein activeren die emoties, geheugen, leren en motivatie reguleren. Essentiele olieen zijn prima te gebruiken bij energetische en manuele behandelwijzen zoals voetreflex, massage, Egyptian Healing, Quantum Touch, Therapeutic Touch en Reiki.

Het gebruik van essentiële oliën is eenvoudig in zij brengen tegelijkertijd diepgaande levensveranderende resultaten teweeg. Afhankelijk van de essentiële olie en het (therapeutische) doel, zijn er vele toepassingen mogelijk:

Aromatisch:
Geur heeft invloed op uw lichaam en emoties. Het stimuleert uw hormonen en beïnvloedt de stofwisseling. Aromatherapie is gebaseerd op de voorspelbare reactie van het menselijk lichaam, in het bijzonder op specifieke zintuiglijke prikkels.

Met de diffuser: Inhaleer de olie via een diffuser (gebruik 4 druppels in een verdamper)

Inhaleer de olie via je handen door een druppel olie in je handpalmen te wrijven en er een kommetje van te maken
Doe een druppel olie op je kussen voor het slapen gaan

Voordelen van aromatisch gebruik is: dat het de lucht zuivert van ongewenste geuren en ziektekiemen en de luchtwegen opent en zij hebben een positieve invloed op je stemming, bijvoorbeeld bij boosheid of onrust

Voor het verdampen van essentiële oliën kun je het beste een laag-warmte diffuser gebruiken, deze zorgt ervoor dat de chemische structuur van de essentiële olie behouden blijft. Hierdoor bent u zeker van de effectiviteit van de olie.

Je kan het direct aanbrengen op de huid. 

Door de natuurlijke moleculaire samenstelling zijn alleen 100% natuurlijke essentiële oliën zonder enige toevoegingen veilig voor de huid. Hun chemische structuur zorgt ervoor dat ze gemakkelijk via de huid worden opgenomen. Als je essentiële olie plaatselijk op de huid aanbrengt, ervaar je vrijwel direct de voordelen hiervan. Vanwege hun herstellende, kalmerende en desinfecterende eigenschappen worden essentiële oliën veel gebruikt bij massage- en schoonheidsbehandelingen. Vraag mij welke oliën u veilig en hoe kunt gebruiken. Voor de behandeling krijg je een ITOVI GRATlS test.

 

Share |

This is Sliced Diazo Plone Theme